top of page

Mama support

Zwangerschap en opvoeding. Het zijn misschien wel een van de meest besproken en bekritiseerde onderwerpen. Zodra je het nieuws dat er een kindje op komst is aan de grote klok hebt gehangen, vliegen naast felicitaties ook de (ongevraagde) adviezen je om de oren. Vaak goed bedoeld en met alle liefde gegeven, maar het zal je vast soms doen duizelen. En omdat Google vaak al veel eerder op de hoogte was van jouw zwangerschap werd je daarvoor ook al gebombardeerd met online advertenties die suggereren jouw zwangerschap en opvoeding perfect te laten verlopen. 

Zwangerschappen kunnen heel mooi zijn en van het opvoeden van je kinderen kun je ontzettend genieten. Maar soms is het ook allemaal verdraaid lastig. Er wordt zoveel over geschreven en gesproken, dat het je erg onzeker kan maken. 'Doe ik het wel goed?' En wat als jouw kijk op de wereld van zwangerschappen en opvoeding niet matcht met datgene wat jij om je heen ziet of hoort? Of dat de magie van tips en trucs bij jou of jouw kinderen niet werkt? Betekent dat dan dat jij het niet goed doet? Nee hoor! 

Het kan dus zijn dat de (liefdevolle) bemoeienis om je heen, jou aan het wankelen maakt. Maar het kan ook zo zijn dat je jezelf een eenzame speler in het veld voelt. Misschien ben jij wel de eerste van jouw vriendinnen die een kindje verwacht en zijn 'zwangerschap en opvoeding' nog een ver-van-hun-bedshow. Je mist dan wellicht herkenning om je heen of het uitwisselen van ervaringen. Het kan ook zijn dat je het moeilijk vindt om bepaalde onderwerpen met vrienden of familie te bespreken omdat je jezelf geneert of omdat je bang bent dat anderen zich snel zorgen om jou maken. Dat hoeft waarschijnlijk niet, maar begrijpelijk is het wel. Kortom, er zijn heel veel verschillende redenen waarom jij misschien wel wat Mama support kan gebruiken. 

Mama support 

  • Support tijdens zwangerschap en opvoeding

  • Onafhankelijk & objectief 

  • Vertrouw op jezelf en omarm je onzekerheden

  • Deel ervaringen en gedachten 

  • Gevraagd advies op maat

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is Mama support wat voor jou? Dan plannen we support-momenten in op een wijze die bij jou past. Voor de kosten, zie Tarieven

bottom of page